Du förändrar världen

Du förändrar världenBekymrar det dig att världen ser ut som den gör? Är du orolig för hur framtiden ska bli? Är du rädd för vart vi är på väg? Grubblar du, funderar, känner rädslan stiga?

Låt mig säga det tydligt, så tydligt jag kan, du har all makt. Det är med dig det börjar. Det är så lätt att gå in i rädslan, det är så lätt att kapitulera för oron, tro att oron kan ge skydd. Det är alldeles för lätt att vilja gå till motattack, försvara, alla dessa handlingar bottnande i rädsla. I rädslan lägger du makten i någon annans händer, du upplever maktlöshet och din rädsla ökar. Du försöker skydda och din tillvaro begränsas. Du känner rädsla och oro, tror att tillvaron är ödesbestämd, utanför din kontroll. Så är det inte. Du och alla andra har all makt. Välj inte rädslan om du inte vill göda rädslan världen. Välj bort rädslan, låt ditt aktiva fokus ligga någon annanstans, du har den förmågan. Tillsammans kan vi förändra världen precis dit vi vill!

Vill du se glädje i världen, känn glädje. Vill du uppleva trygghet, känn tryggheten i dig. Vill du se en godare värld, var god. Vill du se mer kärlek, visa kärlek. Vill du bidra till förändring, var den förändring du vill se. Allt börjar med dig, allt börjar med dina tankar och känslor. Känner du rädsla bidrar du till att skapa mer rädsla. Känner du glädje bidrar du med mer glädje. Du är mäktig, du förändrar världen! Ta ansvar för dina känslor, tankar och handlingar, de skapar världen. Det börjar med dig, allt börjar med dig, ser du inte?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *