Du – en Ghostbuster

GhostbusterBor det ett monster i dig? Ett monster som berättar att du inte duger, att du inte är bra nog, att du inte har något val, att du inte kan, att du inte är älskansvärd? Huserar du ett sådant monster, det svarta som ideligen sätter käppar i hjulet, som påstår att det talar sanning, som krymper din självkänsla?

Förstå då detta, det monstret är inte du. Förstå att du kan ta kommando över monstret, visa det var dörren är, förvisa det ur din kropp och ditt sinne. Monstret når nämligen aldrig din själ, monstret är inte du. Det kan prata ack så högt, skrika så till den milda grad att du inte hör något annat, men det är inte du. Monstret är fejk. Ett fejkmonster.

Alla monster har enorm potential, alla monster har övertalningens gåva.  Monster vet när de får övertaget, de växer i takt med din rädsla, dina tvivel, din uppgivenhet. Men monstret är inte du. Du kan visa monstret på porten.

Du kanske behöver hjälp för att mota monstret, sök då hjälp, hjälp finns att få. Om du tar upp kampen på egen hand, förstå att du aldrig är ensam. Alla känner dessa monster, dessa hjärnans spöken, stora som små. Men vi har också alla en oändlig kapacitet som ghostbusters! Ge aldrig upp för monstren, tro aldrig på det spöke som påstår att det är du. Bli din egen ghostbuster, ta tillbaka dig själv, din kropp, tillåt dig själv att åter vara den du verkligen är.

Bakom alla monster, bortom alla spökerier är DU, en varelse av ren kärlek i fysisk form. En skapelse lika mycket värd som alla andra skapelser, en människa på jorden, lika värdefull som alla andra människor. Kärleken är det enda som kan hela människan och världen, du är den kärleken. Kärleken är du.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *