Du är större. Det vet du.

Kompromiss hjärtaVi gör det, hela dagarna. Om och om igen. Om vi förstod hur skadligt det var för oss skulle vi genast sluta. Men vi förstår inte. Vi anar inte omfattningen. Vi ser inte konsekvenserna, för vi ser inte kopplingen. Kopplingen mellan denna vår handling och effekterna på våra liv.

Pratar jag om kostens betydelse för inflammation? Pratar jag om motionens betydelse för syresättningen? Nej, även om det är viktiga saker så är de futtiga i jämförelse. Det jag pratar om är din makalösa förmåga att svika ditt hjärta. Med din fria vilja väljer du att dagligen kompromissa med dina innersta övertygelser. Du väljer att inte följa ditt hjärtas röst, åtminstone inte fullt ut. Du väljer att förminska dig själv, inte tillåta dig att växa, inte förverkliga dina drömmar. Detta är ditt val, ditt fria val.

Om vi bara förstod vad detta val gör med oss. Om vi bara förstod vilka möjligheter vi håller ifrån oss. Om vi bara såg vilken potential vi tackar nej till.

Du kom hit för att vara dig själv. Du kom hit för att du kan tillföra något mycket värdefullt till världen, dig själv. När du lyssnar på ditt hjärta, litar på ditt hjärta, följer ditt hjärta, så är du sann. Du är sann mot dig själv och du ger av det bästa du har. Varför kompromissar du? Varför använder du din fria vilja till att visa något mindre, skapa något mindre?

Varför är du så rädd för din storhet, människa? Varför har du fastnat i din hjärnas begränsade utrymmen? Du ser ju resultaten, din kropp protesterar, din själ sörjer, din livsenergi förtvinar. Bara för att du inte vågar vara du. För att du väljer att inte ta ditt hjärta på allvar. För att du kompromissar med det du vet är sant.

Vakna nu. Se din storhet. Sluta med ditt förminskade kompromisstänk. Våga växa. Följ dina övertygelser. Följ hjärtat som vet vägen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *