Du är jag

Hjärtats sanningJag vänder min blick mot den blå himlen och ser en färg som egentligen inte finns, det är en synvilla, säger de. Jag ser ner på gräset som långsamt börjar fyllas med grönaste grönt och den färgen finns säger de, det är klorofyll. Jag ser på mig själv i spegeln och undrar vad som är sant och verkligt. Vissa dagar är personen i spegeln en främling, andra dagar är varenda liten rynka välbekant.

Så faller min blick på dig och jag undrar hur du egentligen ser ut. Hur ser du ut bakom färger som inte finns, bakom ljusbrytningar och ögats tolkningar? Mina sinnen förmedlar din färg, din doft, din röst och dina armars omfamning. Ingenting av detta litar jag på.

Så stannar jag upp, blundar, lyssnar till mig. Därinne finns någon jag lyssnar på, någon som inte förleder, inte förvanskar. Jag sätter min tillit till hjärtats språk. Det hjärta som reagerar med ditt, som slår i samma takt som ditt. Det hjärta som förmedlar dina sanna färger, ditt ljus, i hela spektrumet. Jag känner ditt hjärta, din kärlek, den rena kraft som håller världar samman. Mitt hjärta ser dig och jag inser att du är jag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *