Driving home for christmas

God JulDenna jul är en speciell jul för mig. Speciell och annorlunda och nära. Jag sitter nu i bilen på väg hem, hem till Skagen. Det är märkligt, men det finns ingen annan plats på jorden där jag känner mig så hemma, så nära livet, naturen, själen och helheten som just i Skagen. Jag var där i våras, i somras och i höstas och nu får jag för första gången tillbringa julen där tillsammans med min familj. Bara vi, bara jag, mannen och barnen. För detta är jag oändligt tacksam och lycklig. Livet är mig nådigt.

Jag hoppas att du också får en varm, nära, innerlig jul med det godaste livet kan erbjuda både för kropp och själ. Att livet är lugnt, umgänget mysigt och maten och stämningen god. Jag hoppas att kärleken fyller ditt hjärterum och dina fysiska rum, att du känner samhörighet och tillhörighet, att din värld är god.

Jag önskar dig en riktigt, riktigt GOD JUL!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *