Din glädje smittar

sprid-gladjenEnergitjuvar. Du vet vilka de är, du vet hur du mår i deras närhet. Hur du stålsätter dig, bestämmer dig för att inte dras med i deras negativa energier, och hur fullständigt hopplöst svårt det är att undvika. Ditt humör sjunker i takt med den tid du tillbringar i deras sällskap, och du bestämmer dig än en gång för att denna gång var den sista. Allra värst är det om du trots allt har en relation till personen ifråga och till och med tycker om människan, egentligen.

Det som är mest intressant, tycker jag, är själva fenomenet. Energifenomenet. Att den enes starka energi överförs till omgivningen och påverkar också andras kroppar. Som tur är gäller ju detta all energi, även den goda!

Du vet, de där människorna som sprider god energi vart de än kommer och går, glädjespridarna. Dem som du blir glad bara av att vara i närheten av, umgås med eller stöta på som hastigast i mataffären. De, med leendet på läpparna och ett energifält så lätt. Du själv, när du trivs med dig själv.

Var den energi du vill möta. Var den energi som du vill umgås med, som du vill vara runt och påverkas av. Din glädje är smittsam, gå ut och sprid den idag, gränslöst, hämningslöst. Var ljuset, var gnistan, var det som glittrar. Ha så mycket solsken i din blick att du måste bära solglasögon för att inte världen ska bländas! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *