Det räcker inte att drömma…

det-racker-inte-att-drommaAllt börjar med en dröm. En dröm som blir en tanke, som uttrycker en vilja. Allt du innerst inne önskar kan bli ditt. Den förändring och förflyttning du vill ha, är inom räckhåll. Alltid. Hela livet. Men du, det räcker inte att drömma och vilja, du måste faktiskt börja LEVA din dröm också.

Du måste börja göra allt det där du vill göra. Du måste ta första steget, hur litet det än må vara. Du, bara du, kan leva och skapa just din dröm. Bara du och din kropp kan manifestera den. Hur ska det låta sig göras om du aldrig gör något? Om du bara fortsätter i samma hjulspår, med samma aktiviteter…hur ska då sin dröm kunna bli verklighet?

Du är det enda hindret för dina drömmars framfart. Det är du som stoppar din dröm, ingen annan. Det är ju du och din kropp som ska leva drömmen, om inte du gör det, vem ska då göra det?

Om du vet vad du vill, om du vet vad du drömmer om, men inte har tagit ett enda litet steg i den riktningen – fråga dig då varför. Fråga dig vad som hindrar dig. Är det lathet, fråga dig hur sann och innerlig din önskan egentligen är. Är det kanske någon annans dröm du ärvt eller tagit över och tror dig vilja ha? Det vi verkligen vill, det gör vi. Är det rädslor, se dem i vitögat. Börja utmana dem, en efter en, ett steg i taget, var modig. Känns förändringen för stor, kan du inte se hur hela resan ska gå till, kan du inte se hela planen? Förstå att det inte är nödvändigt, inte ens önskvärt. Resan är alltid målet, så börja med ett första steg och gläds åt att ha tagit det, väx med steget. Hämta andan och ta sedan nästa steg. Ha tillit till dig själv och resan, du kommer att veta vad du ska göra allteftersom, du är kapabel. Det är för att förverkliga dina drömmar du är här, det är för din resas skull du fått just dina gåvor och färdigheter.

Stagnation är inte ditt sanna jag. Expansion, utveckling, är din kärna. Din lust är din kraft. Låt inte dig själv stå i vägen för drömmen, börja lev den. Idag. Det kommer inte vara den minsta lättare imorgon, så varför vänta… Seså, gå nu. Ett enda litet steg, och du är på väg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *