Det oönskade är också önskvärt

Du kanske inte alltid vet vad du vill, men du vet oftast vad du inte vill…

Tänk så lätt det är att fördöma allt vi inte tycker om, allt vi bedömer som negativt, allt vi vill undvika och inte vill ha. Ändå är det i just detta icke-önskade vi formar vår egen vilja. I kontrasterna ryms viljan, i kontrasterna utkristalliseras vårt innersta fokus. Det är just genom att se och erkänna det du inte vill som du finner klarhet i det du faktiskt VILL.

Ta hjälp av kontrasten, se allt det där icke-önskade i vitögat, men stanna inte där. När du sett, flytta då din blick i motsatt riktning, bort från det oönskade till dess motsats. I det motsatta finns det du faktiskt önskar. Hylla kontrasterna, känn tacksamhet över motsatserna, över speglingen som hjälper dig att se din faktiska vilja, din önskan, din dröm.

Världen är inte negativ eller positiv, skeendena är inte bra eller dåliga, allting ÄR. Genom att se, erkänna, acceptera och sedan fokusera på det DU VILL skapar du mer av allt det du vill ha, se, göra och uppleva. Du är ingen passiv betraktare av skeendena, du är med och skapar dem. Du har den kraften, du använder den varje dag, välj att använda den rätt.

Ta fasta på din längtan, ta avstamp i ditt hopp – använd din livsenergi, samla den, fokusera den, och skapa allt du VILL. Skapa. Allt. Du. Vill.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *