Det enda valet

Välj kärleken.

Beslut ska inte fattas baserat på oro, rädsla och farhågor. Beslut ska fattas utifrån förhoppning, drömmar och goda ambitioner. Du väljer om dina beslut, dina val, och ytterst ditt liv, levs i rädsla eller kärlek.

Som jag ser det är detta det viktigaste, största och kanske egentligen det enda valet. Det är valet som formar ditt liv, skapar det. Återhållet, begränsat, levt i oro, ältande och rädsla. Eller livsbejakande, tillitsfullt, fyllt av glädje och överflöd.

Varje val du gör, varje beslut du fattar, formar ditt liv i den ena eller andra andan, rädslans eller kärlekens. Vilka är dina bevekelsegrunder? Hur känns det i din mage när du idag väljer som du gör? Är dina beslut grundade på rädsla eller drömmar? Vågar du känna efter?

Våga lita på att kärleken är större än rädslan. Våga se att rädslan endast är frånvaro av kärlek så som mörker är frånvaro av ljus. Fatta dina beslut, gör dina val, stora som små, i kärlek. Idag. Här och nu.

Med detta önskar jag dig en ljuvlig helg. Må vårsolen värma dina kinder!

PS. Tavlan, som heter “Flower power” och är målad i och med största kärlek, finns i webshopen, www.allmytesign.com. Storleken är 60×60 cm, akryl på canvas. <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *