Den kreativa kraften

KreativitetenVi har den alla inom oss, den kreativa gåvan. Kreativiteten som får oss att drömma, skapa, bygga. Det börjar med en gnista av lust, fångas upp av viljan och manifesteras i det vi skapar. Vilken fantastisk förmåga vi bär!

Våga släppa lös denna din kreativitet. Den kan ta sig hur många och vilka uttryck som helst, men våga lita på att du har den, att den finns där och står till din tjänst. Kanske måste du öva lite på att handskas med den, särskilt om du gömt undan den en längre tid, men förstå att du besitter den. Din skapandeförmåga är oändlig, ditt uttryck unikt.  Våga gå bortom dina spärrar, dina påklistrade förväntningar och prestationskrav. Lek med din gåva. Lek med den frihet som är dess ursprung. Du är människa, kreativiteten är din att förfoga över.

Väck din kreativitet till liv, ge den av din tid, se med kärleksfulla ögon på det du skapar. Döm inte, omfamna. Bejaka din kreativitet och se den växa, väx tillsammans med den. Se den förfinas och få skarpare konturer i takt med att din förmåga ökar. Du är mästaren i din konst. Njut av ditt fria skapande!

PS. Tavlan ovan har jag själv målat, min nya passion! Färgerna är betydligt mer klara och intensiva i verkligheten än vad som återges i detta foto.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *