Del 6 – lev drömmen

Ett steg i taget litenSådär, du har skapat det lilla. Du har förhoppningsvis fått det lilla bevis du frågade efter. Om du inte fått det, arbeta bort ditt tvivel. Egentligen har du fått gåvan, du var bara inte närvarande och tog emot den. Öka din uppmärksamhet och gör om!

Men hur går man då från det lilla till den stora drömmen? Att skapa en gratis parkeringsbiljett är en sak, men hur skapar man sig ett helt liv i samma anda? Svaret är enkelt, du gör på precis samma sätt. Du tar tag i ditt hjärtas önskan, du fokuserar, söker, letar, är uthållig i din uppmärksamhet. Möjligheterna kommer till dig, du måste bara se dem, ta emot dem. Den enda begränsningen är din egen tillit, din förmåga att undanröja tvivel och rädslor. Vad har du i ditt bagage? Hur tänker och känner du kring din egen person, ditt eget värde, dina förmågor? Rensa i bagaget, lyft upp och granska vad du bär på i ryggsäcken. Börja sedan lägga dit de drömmar du vill väva. Det är en betydligt lättare säck att bära.

Men du måste öva! Du måste träna. Som vilken muskel som helst måste du träna upp ditt medvetna fokus. Hjärtat är med dig, alltid. Hjärnan försöker ofta bromsa. Lyssna på hjärnan, hör vad den säger, och gör sedan upp med den. Hjärnan kan inte skilja på dröm och verklighet. Det du låter hjärtat upprepa kommer förr eller senare också bli hjärnans sanning. Tjata. Träna. Medvetet. Det går lättare och lättare, jag lovar. Roligt är det också! Leklusten växer. Livslusten. Skaparglädjen.

Var noga med dina tankar, du får alltid vad du ber om, bra som dåligt. Ju mer fokuserad du är, desto närmare din dröm kommer du och ju fortare går det. Det behöver inte vara så stora steg, även små steg i rätt riktning kommer att leda dig till ditt mål. Du föddes inte för att överleva, du kom hit för att leva. Var inte rädd, tveka inte, gå bara, ett steg i taget. Du är redo.

Och bara så du vet, egentligen är det inte ett dugg svårare att skapa/manifestera ett slott än en koja. Allt handlar om dig. Våga önska, våga tro, känn tillit.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *