Del 4 – Vi gör ett experiment!

Våga byta glasögon litenDu hör vad jag säger, men du tvivlar? Du tror på att kraften finns men att du, just du är för liten. Att just du inte kan, inte klarar inte av att skapa det liv du vill leva, att avståndet mellan dig och drömmen är för stort. Du kanske har glömt hur man skapar överhuvudtaget, tvivlar på att du alls kan. Du skulle vilja ha bevis. Någon form av tecken som visar att du kan, att det faktiskt är du som skapar. Ett litet tecken som bekräftar att om du skickar ut en beställning så får du en leverans, i någon form.  Inget märkvärdigt, något litet bara. Något litet men som du omöjligen kunnat räkna ut själv.

Du vill ha bevis, bevis för att det finns ett fält som arbetar i din tjänst. Ett fält, ett oändligt nätverk som du kan koppla upp dig på, eller som du rättare sagt alltid är uppkopplad på. Ett oändligt stort internet med livslångt, kostnadsfritt abonnemang. Du vill ha bevis på det finns. OK, ska vi prova att göra ett experiment? Vill du?

Gör så här, formulera din önskan om ett bevis. Och tidssätt det, det är viktigt. Hur länge ska du annars vänta? Om du inte tidssätter och det dröjer lite då tappar du både hopp och fokus och ser inte ens leveransen när den väl kommer. Så, tiden är viktig. Vad säger du, ska vi ge det 48 timmar, det är väl ändå rimligt?

Säg då så här, högt och tydligt: ”Hör du fältet, jag vill ha ett bevis på att du finns. Ett bevis som jag inte kan misstolka, inte bortförklara. Helst vill jag ha det som en oväntad gåva, en gåva från ”ingenstans”. Något jag vill ha eller behöver, något som skänker mig lättnad eller glädje. Och jag vill ha den levererad inom 48 timmar!”

Mer än så ska du inte specificera. Var öppen för det oväntade, det stora i det lilla, synkroniciteten. Skriv ner datum och klockslag när du gör du det här, så att du kan ha koll på leveransen. Sedan måste du förstås vara lite uppmärksam, du vet ju faktiskt inte vilken gåva du ska få! Du kan inte gissa, inte spekulera för då blir det ju inte en gåva från ingenstans. Du får helt enkelt vara öppen och uppmärksam, det är allt. Du behöver inte tro på att det funkar, det funkar ändå, men var mottaglig för gåvan, leveransen. Den kan ringa på din dörr, komma som ett oväntat möte, en blomma i snön, inte vet jag. Var uppmärksam bara. Lova det.

Och berätta sedan för mig vilket bevis du fick! Så ska jag berätta mitt. Lite spännande är det allt, eller hur? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *