Bloggen fyller år!

bloggen-2-ar141014 – det var det magiska datum då jag publicerade det första inlägget på min blogg. Två år sedan idag. Jag gjorde det hemifrån, ja samma HEM som jag nu befinner mig i, Skagen. Två år, och sisådär 350 texter senare är jag alltså återigen hemma i min största kreativa källa. Eller källan är ju inte här, den är självklart i mig själv. Men den här platsen gör det så enkelt för mig att få kontakt med just den källa som annars lätt kan överröstas av annat. Här, i Skagen, är kanalen, min kanal, vidöppen. Så för mig hade det ett mycket stort praktiskt och symboliskt värde att starta min blogg just här, hemma. Och det rör mitt innersta att jag just idag återigen är tillbaka på samma plats, sitter vid samma bord, med mina hav ett stenkast bort, och skriver dessa rader.

Min ambition med bloggen har från första dagen varit att bjuda HEM dig till mig. Jag vill dela min värld, min inre och yttre värld, mitt sätt att tänka, mitt sätt att se på saker, min tro, mitt tyckande, med dig. Ärligt. Öppet. Äkta. Utan omsvep.

Jag önskar att visa dig min vackra värld, den värld som byggs ifrån hjärtat, som har kärleken som källa. Jag skriver om den i mina texter, jag målar den i mina tavlor och på mina stenar, jag försöker fånga den i mina fotografier – den vackra världen, det vackra livet. Jag vet inte om jag lyckas, men jag vet att jag gör mitt bästa och att mitt bästa är gott nog. Min tacksamhet över att ha den här möjligheten, att få leva det  här livet, är…oändlig.

Med dessa korta rader vill jag bara säga tack. TACK till dig som följer mig, som läser mina texter, som kommenterar, som delar, som låter dig beröras. Tack till dig som betraktar mina tavlor, som uppskattar dem och köper dem. Tack till dig som vill ha mina stenar, som vill känna på dem, hålla dem i din hand. Tack till dig som köper mina servetter och låter min konst finnas i din vardag. Tack till dig som tycker om mina foton, mina bilder, låter dig se livet med mina ögon. Tack för att du finns, tack för att du gör mitt arbete meningsfullt och möjligt. Av hela mitt hjärta, tack.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *