Är det rätt så går det…

banner-2Jag har ännu en gång fått en av mina paroller bevisade, nämligen att lusten leder en rätt. Är det rätt så går det lätt. Görs det tillsammans med själsfränder så går det ännu lättare.

Det började som en önskan att göra något tillsammans, Therese och Birgitta. Det tog fäste i vår gemensamma lust att resa till värmen när höstkylan når Sverige. I vårt gemensamma intresse för maten, för samtalen, för det goda livet, gjorde vi igår avspark för vår resa till Kreta nästa höst. Vi visste att vi har mycket att dela med oss av. Vi visste att vi vill dela vår kunskap, våra insikter, vårt nöje och vår njutning med likasinnade. Vi kände tillit till att dessa likar finns där ute, att de skulle finna oss, göra gemensam sak med oss. Och det gjorde de!

Innan solen gick ner igår kväll hade vår första resveckas samtliga platser fyllts av ressugna människor som vill och kan göra oss sällskap på resan. Andra resveckan finns ännu några platser kvar. Och vi är så outsägligt glada och tacksamma för att ni, våra blivande medresenärer, väljer att tillbringa en vecka av er tid i vårt sällskap.

Livet är fantastiskt. Lever du det i äkthet, i genuin lust och glädje, så kommer världen och livet dig till mötes. Visst måste jobb göras, ansträngning krävs och hinder dyker upp längs vägen, men så länge viljan och känslan är din, din glädje, kommer du att ta dig förbi alla de gruskorn och stenblock som kan göra din väg lite skumpig.

Nu fortsätter vi vår planering, vårt arbete, för att göra resan så njutbar det överhuvudtaget är möjligt för oss och våra medresenärer. Med sol i hjärta och sol i sinne kommer vi möta den fysiska solen på Kreta nästa år, lycka! Vill du följa med så finns som sagt några platser kvar för avresa 12:e oktober. Gå med i facebookgruppen för mer information om du också är fylld av reslängtan. Hoppas vi ses!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *