Anlita mig

Bokmässan Dalarna!

Den 23.e mars är det dags för Bokmässan Dalarna, närmare bestämt i Falun. Ses vi där?

Länk till tider, program, utställare mm.

Jag älskar att möta mina läsare. Jag älskar att föreläsa. Vill du ordna ett författarmöte för din bokklubb eller bokcirkel, tveka inte att höra av dig till mig. Vill du att jag kommer och föreläser mer allmänt, fråga, önska! Jag är van att föreläsa och har alltid som mål att du som lyssnare ska få en stor portion inspiration men också värdefull och handgriplig kunskap med dig hem. Att så kunskapsfrön, väcka tankar och om möjligt vara upphov till både skratt och aha-upplevelse är min drivkraft och önskan. Mina föreläsningar sker alltid i en avslappnad stämning med högt i tak och där frågorna och diskussionerna brukar vara många. Jag är bra på att skapa närhet och engagemang. Här nedan ser du exempel på två olika föreläsningar, men det är bara att önska på, jag kan föreläsa om det mesta som rör min värld.

Skuggorna – Med anledning av min bok “Mata inte skuggorna” har jag en föreläsning om att sluta fred med sina skuggor. Alla människor åtföljs av skuggor. Skuggor som håller tillbaka, skuggor som suger kraft, skuggor som inte går att springa ifrån. Att leva ett liv i ljuset och finna ro i nuet, innebär inte att undvika skuggorna, utan att se dem, förstå dem och acceptera dem. Så vilka är skuggorna vi undviker, var kommer de ifrån och hur påverkar de oss, mentalt, själsligt och fysiskt? Och framförallt, hur kan vi sluta fred med dem?

Lev din dröm – kanske drömmer precis som jag gjorde om att skriva en bok? Oavsett vilka drömmar du har så anser jag att de är till för att prövas, förverkligas, levas. Det här är en föreläsning om att våga följa sitt hjärta. Att våga ta steget, att våga leva i sitt sanna jag, i det som är äkta och det som är den största potentialen. Vad begränsar dig, vilka är dina rädslor? Vad händer om du trots allt vågar…?