Allt du önskar kan du få

Dröm frittI ditt hjärta drömmer du. Drömmer om det stora äventyret, den sanna kärleken, en sol som värmer eller en kropp som är hel. För inte har du väl slutat drömma? Att drömma är att hoppas. Att drömma är att längta. Att drömma är att låta hjärtat komma till tals, visa vägen.

Hjärtats röst är den som återspeglas i dina ögon, den som får dig att le utan synbar anledning. Sinnet har också sina drömmar, men dessa drömmar får sällan ögonen att glittra. Sinnets drömmar håller sig inom ramen, inom den sfär som hjärnan betraktar som verklig, möjlig, logisk. Hjärtat talar om något mycket större, hjärtat visa dig din sanna potential. Det du kan föreställa dig, det du kan drömma om, det kan du också få. Om drömmen är sann och äkta. Om drömmen är hjärtats dröm.

Så hur väver du dina drömmar? Väver du med tråd av bomull eller guld? Vissa hjärtan talar om jordnära färger, ton i ton. Andra hjärtan viskar om sprakande färger, stor kontrast. Alla drömmar ser olika ut, tillsammans bildar de alla drömmars väv, den stora väven, vår gemensamma potential.

Våga släppa fram dina stora drömmar! Våga känna din storhet, dina drömmar är din bortre gräns. När du drömmer, när du fantiserar, kompromissa inte, nöj dig inte med mindre. Att kompromissa med sina drömmar är att begränsa sin verklighet, sin framtid. Om ditt hjärta talar om bergskammar i Sydamerika, låt inte hjärnan omvandla det till en vandring i Sarek. Båda äger sin skönhet men ditt hjärta vet vart det vill. Och det är ditt hjärta som bär drivkraften, som bär livslusten, glädjen.

Våga dröm. Dröm fritt! Här bor din frihet som människa, bara du, ingen annan, kan begränsa dina drömmar. Människa, du ÄR fri! Fri att drömma, fri att välja. Se din storhet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *