Allt är möjligt

Allt är möjligtDu känner att du är begränsad, det är du inte. Du känner att du sitter fast, det gör du inte. Du tror att det är omöjligt, det är det inte.

Det finns bara en orsak till att du inte lever ditt liv fullt ut. Det finns bara ett skäl till att du inte lever precis så som du vill. Du tror att det är omständigheterna. Du tror att det beror på din situation, de yttre faktorerna. Du har lärt dig att dina möjligheter är begränsade. Det är inte sant. Du kan göra precis vad du vill. Du kan leva precis hur du vill. Allt är möjligt. Det enda som håller dig tillbaka…är Rädslan.

Vi känner den alla, rädslan. Rädslan som sticker fram sitt fula tryne så fort vi känner en lust att bryta mönstret, bryta oss loss ur greppet. Rädslan som får oss att tveka, att tvivla, att sätta upp gränser. Det är rädslan som förminskar dig. Det är rädslan som håller dig tillbaka. Det finns ingenting i det yttre som du inte kan förändra, inte kan påverka eller forma om. Allt, precis allt, är möjligt. Du saknar gräns. Din förmåga är oändlig. Du måste bara våga gå emot rädslan.

Rädslan infiltrerar de små besluten lika mycket som de stora. Låter du rädslan spela fritt blir ditt liv allt mer beskuret. Det rum som utgör ditt liv blir allt mindre, dina beslut allt svårare att fatta. Du blir stående på ett ben utan att kunna ta nästa steg, rädd för hur marken kommer att se ut under din fot. Utan att förstå att marken är din vän. Att platsen är din att skapa. Att rädslan är ett hjärnspöke som inget vet om din oändliga potential. Rädslan är din begränsning, rädslan är din enda fiende. Stå upp mot rädslan och allt är ditt.

Du är fri att göra precis vad du vill. Fastna inte. Våga ta nästa steg. Gör det idag, gör det nu, vänta inte. Allt är möjligt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *